Louise Haalebos

17 jaar geleden kwam ik in aanraking met het kappersvak en oefen het vandaag de dag nog steeds met net zoveel plezier uit als toen ik begon met de kappers opleiding op het  Haarstylisten College te Haarlem.

Niets geeft mij een beter gevoel dan wanneer een klant met een grote glimlach naar zichzelf in de spiegel kijkt na het creëeren van de coupe en haarkleur die daadwerkelijk bij hem/haar  past.

Bij het bepalen van een haar stijl -en kleur gebruik ik mijn  technische kennis en intuïtie om  tot een  passend eindresultaat te komen

Sinds 2011 ontvang ik mijn clientèle bij de El Encanto Hairsalon.Een bruisende en internationale salon in hartje centrum Amsterdam.

Door de jaren heen heb ik mijzelf ook bekwaamd in behandelingen die het kappersvak heel goed aanvullen zoals CND Shellac manicures  en het geven van make-up advies.

Sinds kort ben ik met trots verkooppunt van de huidverzorgingsprodukten van colway international. Dit Poolse merk heeft als hoofd ingrediënt vis collageen en mijn zuivere huid heb ik grotendeels te danken aan dit merk.

Louise Haalebos

Reguliersdwarsstraat 33 Amsterdam

06 43900846